Dopady offshoringu na supply chain management - Lang, Jiří; Jirsák, Petr; Novotný, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce se zabývá analýzou dopadů offshoringu na firemní procesy se zaměřením na logistiku. Teoretická část je zaměřena na definování pojmu, historii, nejvýznamnější offshoringové destinace a následně na popis jak pozitivních tak negativních vlivů offshoringu na procesy uvnitř i vně firmy a na logistické souvislosti. V praktické části je na příkladu konkrétní firmy demonstrováno rozhodování o různých variantách umístění výroby a dopadech jednotlivých variant na logistické procesy uvnitř firmy.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; offshoring; diplomové práce; offshore outsourcing; master's theses