Analýza trhu deníků v České republice - Děd, Michal (2010)
Tato práce se zabývá trhem deníků v České republice a aplikací nejznámější regresní metody -- metody nejmenších čtverců na marketingová data z této oblasti. Cílem této práce je zjistit, zda lze vysvětlit počet prodaných deníků výdajem do reklamy na jejich propagaci a také cenou těchto novin. V práci používám data za roky 2003 až 2009, které my poskytly z vydavatelství Ringier ČR.