Analýza trhu deníků v České republice - Děd, Michal; Krkošková, Šárka; Kříčková, Darina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato práce se zabývá trhem deníků v České republice a aplikací nejznámější regresní metody -- metody nejmenších čtverců na marketingová data z této oblasti. Cílem této práce je zjistit, zda lze vysvětlit počet prodaných deníků výdajem do reklamy na jejich propagaci a také cenou těchto novin. V práci používám data za roky 2003 až 2009, které my poskytly z vydavatelství Ringier ČR.
Vedoucí práce: Šárka Lejnarová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; metoda nejmenších čtverců; bakalářské práce; least squares method; bachelor's theses