Analýza nákladů, výnosů a výsledku hospodaření v konkrétních podmínkách příspěvkové organizace - Nimsová, Lucie; Nováková, Štěpánka, 1945-; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce je zaměřena tvorbu a plnění rozpočtu v příspěvkové organizaci s analýzou nákladů, výnosů a výsledku hospodaření zvlášt za hlavní a za doplňkovou činnost. V diplomové práci je také zpracována problematika financování školství a prostředků státního rozpočtu. Diplomová práce je zprácována na příkladu konkrétní příspěvkové organizace působící v oblasti regionálního školství.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses