Proces hypotečního úvěrování v podmínkách českého bankovnictví - Slunečková, Ivana; Hradil, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tématem této bakalářské práce je proces hypotečního úvěrování v podmínkách českého bankovnictví. Cílem práce je poskytnout čtenáři komplexní náhled na složitost a problematiku všech fází procesu hypotečního úvěrování, bez nutnosti použití jiné odborné literatury. Na práci je nahlíženo z pohledu bankovní instituce i klienta, který se rozhoduje žádat o hypoteční úvěr. Celý proces je rozdělen do čtyř originálních fází, které jsou následovně jednotlivě rozebrány na základě časové souslednosti.
Vedoucí práce: Dušan Hradil
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses