Strategie řízení značky MaMaison Hotels & Apartments - Schöpp, Jan (2009)
V úvodu práce je sestavena hypotéza a jsou uvedeny obecné informace ohledně trendů v odvětví a významu značky. V druhé a třetí kapitole se práce zabývá teoretickým přístupem a předpoklady pro budování úspěšné značky, analyzuje současné trendy v mezinárodním marketingu a věnuje se problematice hodnoty a oceňování značek. V páté a šesté kapitole analyzuje značku MaMaison Hotels & Apartments její re-branding (nově po re-brandingu Mamaison Hotels & Residences). V závěrečné kapitole jsou formou případových studií popsány a hodnoceny některé z vybraných marketingových aktivit na podporu značky.