Strategie řízení značky MaMaison Hotels & Apartments - Schöpp, Jan; Halík, Jaroslav, 1961-; Řezníčková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V úvodu práce je sestavena hypotéza a jsou uvedeny obecné informace ohledně trendů v odvětví a významu značky. V druhé a třetí kapitole se práce zabývá teoretickým přístupem a předpoklady pro budování úspěšné značky, analyzuje současné trendy v mezinárodním marketingu a věnuje se problematice hodnoty a oceňování značek. V páté a šesté kapitole analyzuje značku MaMaison Hotels & Apartments její re-branding (nově po re-brandingu Mamaison Hotels & Residences). V závěrečné kapitole jsou formou případových studií popsány a hodnoceny některé z vybraných marketingových aktivit na podporu značky.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; cestovní ruch; diplomové práce; tourism; master's theses