Ocenění ochranných známek Choceňské mlékárny s.r.o. - Zíková, Lucie (2009)
Práce je zaměřena na oblast nehmotného majetku, zejména ochranných známek. V úvodu shrnuje členění nehmotného majetku a jeho pojetí dle české legislativy a mezinárodních oceňovacích standardů. Hlavní část práce se týká ochranných známek, právní úpravy, členění podle různých kritérií a jejich funkcí. Na popis metod ocenění navazuje praktická část, která znázorňuje postup ocenění ochranných známek na konkrétním příkladě.