Ocenění ochranných známek Choceňské mlékárny s.r.o. - Zíková, Lucie; Svačina, Pavel, 1979-; Jurečka, Jan, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce je zaměřena na oblast nehmotného majetku, zejména ochranných známek. V úvodu shrnuje členění nehmotného majetku a jeho pojetí dle české legislativy a mezinárodních oceňovacích standardů. Hlavní část práce se týká ochranných známek, právní úpravy, členění podle různých kritérií a jejich funkcí. Na popis metod ocenění navazuje praktická část, která znázorňuje postup ocenění ochranných známek na konkrétním příkladě.
Vedoucí práce: Pavel Svačina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; duševní vlastnictví; diplomové práce; intellectual property; master's theses