Analýza poplatků souvisejících s realizací operací na běžném účtu - Jetmarová, Petra; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá komparací bankovních poplatků u zvolených finančních ústavů, Société Générale S.A a její dceřiné společnosti Komerční bance,a.s.. Nejdříve je věnován prostor podstatným změnám, které vyplývají z nového zákona o platebním styku a následně je uvedena stručná charakteristika bankovních institucí. Stěžejní část je věnována analýze poplatků, které souvisejí se zřízením a vedením běžného účtu, aniž by byly součástí nějakého balíčku a závěrem je zhodnocen finální komplex produktů a služeb.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; poplatky; bakalářské práce; fees; bachelor's theses