O poměrech průmyslu, obchodu a živností a o poměrech úvěrových na Podkarpatské Rusi - Matoušek, Josef, 1876-1945 (V Praze : Nákladem Národohospodářského svazu pro Podkarpatskou Rus, 1934)
Potenciál Podkarpatské Ukrajiny pro další ekonomický růst. Náměty na oživení hospodářství v této oblasti Československa
Keywords: regionální ekonomie; socioekonomická geografie; průmysl; obchod; ekonomické činnosti; infrastruktura; peněžnictví; Podkarpatská Rus; hospodářský vývoj; zprávy; regional economics; socioeconomic geography; industries; commerce; economic activities; infrastructure (economics); banking industry; Carpathian Ruthenia; reports