Úspory a investice : soubor článků 1936-1938 - Nebesář, Jaroslav, 1882-1958 (V Praze : Družstevní práce, 1939)
Soubor článků z let 1936-1938 - teoretických, polemických, kritických a programových. Témata: úvěry, řešení krize, zajištění trvalé konjunktury (Engliš, Keynes), hospodářské plánování přímé a nepřímé, hospodářské aktivity v soukromém i veřejném podnikání
Obsahuje rejstřík
Keywords: investice; úvěry; hospodářské cykly; hospodářské plánování; hospodářské systémy; kapitál; články; investments; credit; business cycles; economic planning; economic systems; capital; journal articles