Řízení kapitálové struktury podniku - Tesař, Martin; Krauseová, Jaruše, 1944-; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce se zabývá kapitálovou strukturou, jejím řízením a hodnocením stavu. Práce je rozdělena na dvě části. V první čsáti jsou definovány základní pojmy, charakterizovány jednotlivé kapitálové položky a popsány směry řízení kapitálové struktury. Druhá část siplomové práce se zabývá kapitálovou strukturou podniku Česká Zbrojovka a.s.
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses