Analýza vzdělávacího systému v logistickém centru společnosti GE Energy - Vráb, Vladimír; Jarošová, Eva, 1955-; Cipro, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Předmětem této diplomové práce je vzdělávací systém logistického centra společnosti GE Energy. Hlavním cílem je určit jaké jsou potřeby a očekávání od vzdělávacího systému ze strany školených jednotlivců, oddělení a celé společnosti, zmapovat jak jsou tato očekávání naplňována a popsat silná a slabá místa procesu vzdělávání na tomto oddělení.
Vedoucí práce: Eva Jarošová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses