PPP projekty -- bariéry jejich rozvoje v ČR - Králová, Eva; Kadeřábková, Jaroslava, 1942-; Kovařovicová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou PPP a bariérami jejich rozvoje v České republice. Jejím cílem je vymezení problematiky PPP v obecné rovině, analýza současného stavu PPP projektů v České republice a identifikace nejvýznamnějších bariér rozvoje PPP projektů v ČR. Práce může posloužit jako základní východisko pro získání obecných znalostí týkajících se problematiky PPP. Kromě uvedených základních teoretických informací o PPP jsou zde dále uvedeny informace o současném stavu využívání PPP projektů v Evropě a České republice. Na základě rozhovorů s experty a nastudované odborné literatury je závěrečná část této práce věnována zjištěným překážkám rozvoje PPP v ČR.
Vedoucí práce: Jaroslava Kadeřábková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; veřejný sektor; soukromý sektor; diplomové práce; public sector; private sector; master's theses