Právní otázky trhu elektronických komunikací - Šenoltová, Zuzana (2009)
Diplomová práce s názvem "Právní otázky trhu elektronických komunikací" mapuje celý komplexní systém ekonomických, historických a především právních souvislostí stávajícího pojetí regulace tohoto trhu. Zaměřuje se zejména na vztah ex ante regulace a ex post nápravy tržních selhání, sleduje vývoj zohlednění veřejného zájmu na poskytování těchto služeb s ohledem na univerzální službu a přináší podrobný rozbor nového evropského regulačního rámce trhu e-komunikací, který byl přijat v listopadu 2009.