Právní otázky trhu elektronických komunikací - Šenoltová, Zuzana; Boháček, Martin, 1947-; Sedláček, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Diplomová práce s názvem "Právní otázky trhu elektronických komunikací" mapuje celý komplexní systém ekonomických, historických a především právních souvislostí stávajícího pojetí regulace tohoto trhu. Zaměřuje se zejména na vztah ex ante regulace a ex post nápravy tržních selhání, sleduje vývoj zohlednění veřejného zájmu na poskytování těchto služeb s ohledem na univerzální službu a přináší podrobný rozbor nového evropského regulačního rámce trhu e-komunikací, který byl přijat v listopadu 2009.
Vedoucí práce: Martin Boháček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses