Implementace Modelu excellence EFQM na Krajském ředitelství policie Severočeského kraje - Krejčí, Jan; Plášková, Alena, 1949-; Valha, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce popisuje aplikaci Modelu excellence EFQM a plnění těchto požadavků v dané organizaci. Součástí práce je analýza plnění kritérií, jejich vyhodnocení, identifikace silných stránek a příležitostí ke zlepšení.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; analýza; diplomové práce; analysis; master's theses