Podnikatelský plán - Luzan, Dmitrij (2009)
V diplomové práce je zpracován podnikatelský plán gastronomického zařízení. V práci detailně popisuji založení společnosti, analyzuji poptávku po gastronomických službách, je vypracován podrobný finanční plán. V práci je analyzováno okolí firmy, včetně vymezení hlavních dodavatelů a skupin zákazníků, je provedená SWOT analýza, výpočet čisté současné hodnoty, indexu čisté současné hodnoty, vybraných poměrových ukazatelů.