Podnikatelský plán - Luzan, Dmitrij; Krause, Josef, 1978-; Kubelková, Karina, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
V diplomové práce je zpracován podnikatelský plán gastronomického zařízení. V práci detailně popisuji založení společnosti, analyzuji poptávku po gastronomických službách, je vypracován podrobný finanční plán. V práci je analyzováno okolí firmy, včetně vymezení hlavních dodavatelů a skupin zákazníků, je provedená SWOT analýza, výpočet čisté současné hodnoty, indexu čisté současné hodnoty, vybraných poměrových ukazatelů.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses