Podnikatelský plán - Rekonstrukce nemovitosti určené k pronájmu - Bubáková, Jana (2009)
Cílem mé diplomové práce je sestavit na základě teoretických poznatků získaných v průběhu studia podnikatelský plán rekonstrukce nemovitosti určené k pronájmu. Tento podnikatelský plán je určen majiteli nemovitosti, kterému poskytne informace potřebné pro klíčová rozhodnutí a kroky týkající se dalšího rozvoje objektu. V první - teoretické - části se budu věnovat obecně trhu nemovitostí a podnikatelskému plánu. V praktické části se zaměřím na tvorbu reálného podnikatelského plánu na rekonstrukci nemovitosti určené k pronájmu. Popíši tržní situaci, finanční plán, rizika projektu i další podstatné aspekty.