Reforma sociálních služeb - Richtariková, Pavlína (2009)
Reforma sociálních služeb, která vstoupila v platnost 1. ledna 2007, má za úkol změnit způsob jejich financování a umožnit efektivnější poskytování sociálních služeb osobám nacházejícím se v nepříznivé sociální situaci. Po dobu její účinnosti však prochází úpravami, které by měly celý systém financování stabilizovat. Cílem této práce je popsat důsledky reformy na státní rozpočet a poskytovatele služeb a také přiblížit marketingové řízení takovéto organizace.