Reforma sociálních služeb - Richtariková, Pavlína; Krebs, Vojtěch, 1950-; Vybíralová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Reforma sociálních služeb, která vstoupila v platnost 1. ledna 2007, má za úkol změnit způsob jejich financování a umožnit efektivnější poskytování sociálních služeb osobám nacházejícím se v nepříznivé sociální situaci. Po dobu její účinnosti však prochází úpravami, které by měly celý systém financování stabilizovat. Cílem této práce je popsat důsledky reformy na státní rozpočet a poskytovatele služeb a také přiblížit marketingové řízení takovéto organizace.
Vedoucí práce: Vojtěch Krebs
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses