Podnikání zahraničních osob v ČR - Varanets, Katsiaryna; Švarc, Zbyněk, 1950-; Kalinová, Miluše, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit stručný přehled právní úpravy podnikání na území České republiky z pohledu zahraničních zájemců. Soustředí se především na způsoby a podmínky podnikání, které nabízí český právní řad zahraničním osobám. Práce charakterizuje také postavení zahraničních podnikatelů po vstupu České republiky do Evropské unie.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; živnostenské podnikání; bakalářské práce; business enterprises; bachelor's theses