Ocenění podniku Golf Club Český Krumlov a.s. - Řehák, Martin (2010)
Cílem diplomové práce je ocenit výnosovou metodou společnost Golf Club Český Krumlov a.s. Práce bude rozdělena do více kapitol, ve kterých se budu věnovat strategické a finanční analýze, generátorům hodnot, sestavení finančního plánu a závěrečnému ocenění. Výstupem práce je kompletní ocenění, v němž jsem teoretické znalosti získané studiem, využil na skutečném podniku.