Ocenění podniku Golf Club Český Krumlov a.s. - Řehák, Martin; Krabec, Tomáš, 1981-; Brabenec, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem diplomové práce je ocenit výnosovou metodou společnost Golf Club Český Krumlov a.s. Práce bude rozdělena do více kapitol, ve kterých se budu věnovat strategické a finanční analýze, generátorům hodnot, sestavení finančního plánu a závěrečnému ocenění. Výstupem práce je kompletní ocenění, v němž jsem teoretické znalosti získané studiem, využil na skutečném podniku.
Vedoucí práce: Tomáš Krabec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; golf; diplomové práce; golf; master's theses