Právní postavení menšinových společníků a.s. a jejich ochrana při squeeze-out - Věžníková, Petra (2009)
Tato práce se zabývá postavením menšinových společníků v akciové společnosti a zvláště pak v procesu tzv. squeeze-outu. Převážně z praktického hlediska jsou rozebírány jednotlivé kroky tohoto procesu a procesně právní aspekty žalob sloužících k ochraně tohoto společníka.