Právní postavení menšinových společníků a.s. a jejich ochrana při squeeze-out - Věžníková, Petra; Kříž, Radim, 1965-; Zrzavecký, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato práce se zabývá postavením menšinových společníků v akciové společnosti a zvláště pak v procesu tzv. squeeze-outu. Převážně z praktického hlediska jsou rozebírány jednotlivé kroky tohoto procesu a procesně právní aspekty žalob sloužících k ochraně tohoto společníka.
Vedoucí práce: Radim Kříž
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses