Stanovení hodnoty podniku ŠKODA VAGONKA, a.s. - Zlatník, Lukáš; Scholleová, Hana, 1964-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem práce je stanovení hodnoty podniku prostřednictvím standardních oceňovacích postupů s využitím finanční a strategické analýzy, analýzy generátorů hodnoty, finančního plánu a vybrané oceňovací metody. Práce je rozdělena do dvou částí - teoretické a aplikační. Hledaná hodnota je na úrovni investiční hodnoty, tedy hodnoty pro konkrétního jednotlivce.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses