Analýza spotřebního chování - cukrovinky - Jirkovská, Hana; Bártová, Hilda; Vávra, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce analyzuje spotřební chování týkající se čokoládových tyčinek. Popisuje metodologii marketingového výzkumu. Hlavní částí je výzkum formou dotazníků mezi studenty VŠE. Zjišťuje oblíbenost jednotlivých značek čokoládových tyčinek a jednotlivých prodejních míst v areálu školy. Výsledky jsou použity pro formulaci doporučení pro strategii prodeje.
Vedoucí práce: Hilda Bártová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; studenti; marketingový výzkum; diplomové práce; students; marketing research; master's theses