Stanovení hodnoty podniku RENOGUM, a.s. - Milfortová, Martina; Scholleová, Hana, 1964-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem práce je stanovit hodnotu společnosti RENOGUM a.s. k 31.12.2009. Práce je členěna do dvou základních celků - teoretického a aplikačního. Teoretická část pojednává především o postupu a základních metodách ocenění podniku. V aplikační části je společnost představena, je vyhotovena strategická analýza, finanční analýza a finanční plán. Pro ocenění je zvolena metoda účetních cen a metoda diskontovaných peněžních toků ve variantě FCFE.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses