Daňový systém a daňové reformy ve Švédsku - Tittlerová, Eliška; Vítek, Leoš, 1970-; Nachtigalová, Marika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce se zabývá popisem současného stavu daňového systému ve Švédsku a jeho vývojem. Práce je rozdělena do dvou částí. První část se zabývá současným stavem, druhá pak vývojem. V práci jsou popsány všechny důležité daně, které tvoří švédský daňový systém. Je také uveden jejich podíl na celkových daňových příjmech a na hrubém domácím produktu. Práce se zabývá také velkou reformou daňového systému, která proběhla v roce 1991.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; Švédsko; bakalářské práce; Sweden; bachelor's theses