interní audit a procesní optimalizace - Kadlec, Pavel; Dvořáček, Jiří, 1947-; Kafka, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Změny v chápání úlohy interního auditu a měnící se potřeby řídicích pracovníků vedou ke stále častějšímu nasazování interních auditorů jako nezávislých konzultantů. Cílem této práce je seznámit čtenáře se širokou škálou činností interního auditu a zásadami práce interních auditorů v teoretické rovině. Druhá část se věnuje procesní optimalizaci, jež se v poslední době stává stále podstatnější náplní práce interních auditorů. V praktické části je uveden příklad analýzy na optimalizaci procesů a řízení společnosti. Tato analýza vychází ze skutečného procesního auditu a procesní optimalizace.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; audit; diplomové práce; auditing; master's theses