Interní audit a komunikace auditních nálezů - Sinkule, Jindřich (2009)
Diplomová práci se zabývá způsobem, jakým by měl interní auditor sdělovat výsledky svých zjištění ostatním útvarům ve společnosti. Komu by měl určité skutečnosti sdělovat a jakou zvolit vhodnou formu auditorské zprávy, aby nalezené skutečnosti měly pro své adresáty smysl a oni mohli na tyto auditní nálezy adekvátně odpovědět následnými opatřeními pro účinnou nápravu zjištěných nesrovnalostí.