Interní audit a komunikace auditních nálezů - Sinkule, Jindřich; Dvořáček, Jiří, 1947-; Kafka, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práci se zabývá způsobem, jakým by měl interní auditor sdělovat výsledky svých zjištění ostatním útvarům ve společnosti. Komu by měl určité skutečnosti sdělovat a jakou zvolit vhodnou formu auditorské zprávy, aby nalezené skutečnosti měly pro své adresáty smysl a oni mohli na tyto auditní nálezy adekvátně odpovědět následnými opatřeními pro účinnou nápravu zjištěných nesrovnalostí.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses