PODNIKATELSKÝ PLÁN „RELAXAČNÍ AREÁL V OBLASTI LABSKÝCH PÍSKOVCŮ“ - Čermáková, Hana; Vojík, Vladimír, 1944-; Kořánová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Podstata fungování malých a středních podniků, jejich specifika a role ve společnosti. Výhody a nevýhody malých a středních podniků. Vypracování podnikatelského plánu na relaxační areál.
Vedoucí práce: Vladimír Vojík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2010
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses