Úloha Soudního dvora ES při řešení daňových sporů - Vatrtová, Monika (2010)
Práce se věnuje procesu řešení daňových sporů na území Evropských společenství. Popisuje daňové řízení v České republice a fungování Evropského soudního dvora. Cílem práce je vyhodnocení procesu řízení o předběžné otázce dle zvolených kritérií.