Úloha Soudního dvora ES při řešení daňových sporů - Vatrtová, Monika; Svátková, Slavomíra, 1957-; Schvábová, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce se věnuje procesu řešení daňových sporů na území Evropských společenství. Popisuje daňové řízení v České republice a fungování Evropského soudního dvora. Cílem práce je vyhodnocení procesu řízení o předběžné otázce dle zvolených kritérií.
Vedoucí práce: Slavomíra Svátková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; daňové řízení; řízení o předběžné otázce; bakalářské práce; tax procedure; preliminary questions (conflict of laws); bachelor's theses