Komparace pravidel stanovení základů daně z příjmů ze závislé činnosti ve vybraných zemích EU - Bastlová, Irena (2009)
Cílem práce je popsat a porovnat pravidla pro stanovení základu daně z příjmů ze závislé činnosti ve vybraných státech Evropské unie - v Belgii, Irsku a Velké Británii. Dále je porovnáno daňové zatížení zaměstnanců při odlišných výších celkové roční hrubé mzdy.