Komparace pravidel stanovení základů daně z příjmů ze závislé činnosti ve vybraných zemích EU - Bastlová, Irena; Vančurová, Alena, 1957-; Finardi, Savina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem práce je popsat a porovnat pravidla pro stanovení základu daně z příjmů ze závislé činnosti ve vybraných státech Evropské unie - v Belgii, Irsku a Velké Británii. Dále je porovnáno daňové zatížení zaměstnanců při odlišných výších celkové roční hrubé mzdy.
Vedoucí práce: Alena Vančurová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses