Vykazování goodwillu v účetnictví - Andrle, Tomáš; Mejzlík, Ladislav, 1961-; Zelenka, Vladimír, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem této práce je seznámit čtenáře s pojmem goodwill. Nejprve se zaměřuje na pochopení významu a obsahu tohoto pojmu a později popisuje vývoj vykazování goodwillu jako účetní položky. Práce obsahuje také nástin budoucího vývoje vykazování goodwillu v IFRS a US GAAP. Některé kapitoly jsou doplněny o příklady, které vysvětlují teoretické poznatky a pomohou čtenáři lépe pochopit problematiku.
Vedoucí práce: Ladislav Mejzlík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; goodwill; diplomové práce; goodwill; master's theses