Ocenění podniku Elektroprof, a.s. - Slezák, Marcel (2009)
Cílem diplomové práce je nalezení tržní hodnoty společnosti Elektroprof a.s. k 1. 4. 2009. Ocenění je provedeno metodou DCF entity a metodou tržního porovnání, a sice metodou srovnatelných podniků. Na začátku je stručný úvod a představení společnosti, v dalších částech pak finanční analýza vypovídající o finančním zdraví podniku, strategická analýza včetně vymezení relevantního trhu a analýzy vnitřního a vnějšího výnosového potenciálu, analýza a prognóza generátorů hodnoty a finanční plán.