Ocenění podniku Elektroprof, a.s. - Slezák, Marcel; Mařík, Miloš, 1947-; Maříková, Pavla, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem diplomové práce je nalezení tržní hodnoty společnosti Elektroprof a.s. k 1. 4. 2009. Ocenění je provedeno metodou DCF entity a metodou tržního porovnání, a sice metodou srovnatelných podniků. Na začátku je stručný úvod a představení společnosti, v dalších částech pak finanční analýza vypovídající o finančním zdraví podniku, strategická analýza včetně vymezení relevantního trhu a analýzy vnitřního a vnějšího výnosového potenciálu, analýza a prognóza generátorů hodnoty a finanční plán.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses