Rizikový a rozvojový kapitál - Černá, Markéta; Kopalová, Helena; Syrochmanová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou private equity modelu se zaměřením na možnosti jeho využití jako zdroje financování. První část obsahuje vymezení důležitých aspektů souvisejících s oblastí private equity. Druhou část tvoří případová studie, která se zabývá efekty, které vyvolá investice společností investujících soukromý kapitál do konkrétního podniku. Z různých hledisek je analyzován vstup private equity skupiny Penta do společnosti AERO Vodochody.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; investice; diplomové práce; investments; master's theses