Úloha outsourcingu v rámci FM v hotelu BEZDĚZ Staré splavy - Kabrna, Martin (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá outsourcingem facility služeb. V teoretické části jsem se nejdříve zaměřil na význam těchto pojmů, jejich historii a metody jejich zajištění. V praktické části jsem se už konkrétně zaměřil na oblast hotelnictví.