Úloha outsourcingu v rámci FM v hotelu BEZDĚZ Staré splavy - Kabrna, Martin; Vyskočil, Vlastimil K., 1948-; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá outsourcingem facility služeb. V teoretické části jsem se nejdříve zaměřil na význam těchto pojmů, jejich historii a metody jejich zajištění. V praktické části jsem se už konkrétně zaměřil na oblast hotelnictví.
Vedoucí práce: Vlastimil Vyskočil
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; outsourcing; facility management; hotelnictví; bakalářské práce; outsourcing; facility management; hotel-keeping; bachelor's theses