Kupní rozhodovací proces na trhu mobilních telefonů - Bicek, Richard (2009)
Diplomová práce se zabývá analýzou kupního rozhodovacího procesu na trhu mobilních telefonů. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část se zabývá kupním rozhodovacím procesem jako takovým. Praktická část potom zkoumá současný světový trh mobilních telefonů a díky provedenému dotazníkovému šetření také způsob a intenzitu využívání mobilních telefonů českými spotřebiteli. V neposlední řadě postihuje jednotlivé fáze kupního rozhodovacího procesu v České Republice.