Kupní rozhodovací proces na trhu mobilních telefonů - Bicek, Richard; Koudelka, Jan; Soukup, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce se zabývá analýzou kupního rozhodovacího procesu na trhu mobilních telefonů. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část se zabývá kupním rozhodovacím procesem jako takovým. Praktická část potom zkoumá současný světový trh mobilních telefonů a díky provedenému dotazníkovému šetření také způsob a intenzitu využívání mobilních telefonů českými spotřebiteli. V neposlední řadě postihuje jednotlivé fáze kupního rozhodovacího procesu v České Republice.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses