Projekt výplat výsluhové penze a hodnocení jeho průběhu. - Poludvorná, Lucie (2009)
Diplomová práce se zabývá vývojem a následným hodnocením projektu na vytvoření a následnou implementaci software. Mapuje probíhající projekt a na základě metodik pro řízení projektů, průzkumu u účastníků projektu a osobních postřehů, jej hodnotí. Úvodní část je věnována vlastnostem projektu a možnostem jeho hodnocení. Následuje seznámení s prostředím realizace projektu a stručný nástin jeho průběhu. V závěru jsou pak na základě získaných informací formulovány hodnocení a náměty na vylepšení.