Projekt výplat výsluhové penze a hodnocení jeho průběhu. - Poludvorná, Lucie; Střížová, Vlasta, 1946-; Dlouhá, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Diplomová práce se zabývá vývojem a následným hodnocením projektu na vytvoření a následnou implementaci software. Mapuje probíhající projekt a na základě metodik pro řízení projektů, průzkumu u účastníků projektu a osobních postřehů, jej hodnotí. Úvodní část je věnována vlastnostem projektu a možnostem jeho hodnocení. Následuje seznámení s prostředím realizace projektu a stručný nástin jeho průběhu. V závěru jsou pak na základě získaných informací formulovány hodnocení a náměty na vylepšení.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses